Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-09@07:35:35 GMT

انتخاب متخصص ستون فقرات در اصفهان

تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۱۲۹۷۸

انتخاب متخصص ستون فقرات در اصفهان

متخصص ستون فقرات درمانگری است که بر روی درمان عارضه‌های مربوط به ستون فقرات تمرکز دارد. ازجمله این درمانگران می‌توان به کایروپراکتور، فیزیوتراپیست، جراح ارتوپدی، جراح اعصاب، پزشک متخصص درد، پزشک متخصص بیهوشی و بسیاری از متخصصین روماتولوژی و اعصاب اشاره کرد.

در چه مواردی باید به متخصص ستون فقرات مراجعه کرد؟

در صورت مشاهده‌ی یک یا چند مورد از علائم زیر مهم است که به متخصص ستون فقرات مراجعه کنید تا احتمال وجود عارضه‌های جدی رد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی از افراد با گذشت زمان بهبود پیدا می‌کنند ولی هرچقدر زودتر به پزشک مراجعه کنید بهتر خواهد بود. علائم بسیار متعددی وجود دارند که پزشک در مورد آن‌ها به شما توضیح خواهد داد ولی در زیر به تعدادی از آن‌ها اشاره می‌کنیم:

دردهای عصبی دست و پا یا بی حس شدن آن‌ها ضعف مشکل در راه رفتن احساس عدم تعادل از دست دادن کنترل مثانه یا روده‌ها عارضه‌های مورد درمان توسط متخصص ستون فقرات تنگی کانال نخاع

تنگ شدن کانال نخاعی می‌تواند بر روی اعصابی که از داخل آن عبور می‌کنند فشار وارد کند. این مشکل معمولاً باعث ایجاد درد در کمر و گردن خواهد شد. حس فرو شدن سوزن در دست و پا و احساس درد در آن‌ها یکی از علائم اصلی تنگی کانال نخاعی بوده و باید توسط متخصص ستون فقرات درمان شود.

فتق دیسک

فتق دیسک یکی از مشکلاتی است که دیسک‌های کمر که در بین مهره‌های ستون فقرات قرار گرفته‌اند را درگیر می‌کند. فتق دیسک ممکن است در هر سطحی از ستون فقرات ایجاد شده و اعصاب اطراف را درگیر کند ولی این مشکل بیشتر از همه در گردن و پایین کمر ایجاد می‌شود. بیرون زدگی دیسک ستون مهره در ناحیه کمر  ممکن است باعث درد کمر و پا و علائم سیاتیک شود در حالی که بیرون زدگی دیسک در ناحیه گردن باعث دردهای مبهم یا تیر کشنده در گردن و کتف شده و یا باعث درد و بی حسی در بازو و دست‌ها شود. این درد ممکن است در موقعیت‌های خاص و یا با حرکت گردن تشدید شود. فتق دیسک یکی از شایع‌ترین شکایات در بین بیماران است که متخصصین ستون فقرات می‌توانند به خوبی آن را درمان کنند.

سیاتیک

درد سیاتیک در اثر فشار و التهاب یک عصب در پایین کمر ایجاد می‌شود. اصلی‌ترین علت این عارضه فتق یا لغزیدگی دیسک بوده که باعث فشار بر روی ریشه‌ی عصبی می‌شود. سیاتیک یکی از شکایات اصلی بیماران مبتلا به دیسک کمر بوده و متخصص ستون فقرات می‌تواند به خوبی آن را درمان کند.

اسپوندیلوز گردن

این عارضه در اثر تخریب تدریجی ساختارهای گردن با افزایش سن ایجاد می‌شود. ممکن است در این حالت دیسک‌های گردن دچار لغزیدگی شده و یا خارهای استخوانی بر روی مهره‌ها رشد کنند. رباط‌های متصل کننده‌ی مهره‌ها نیز سفت خواهند شد. این عارضه بدون توجه به علت ایجاد می‌تواند باعث درد و سختی در حرکت دادن گردن شود.

استئوآرتریت

مهره‌های شما در هر دو طرف بافت لغزنده‌ای دارند که به شما اجازه می‌دهد تا بدون وجود اصطکاک خم و راست شوید. در صورت تخریب این غضروف‌ها، مهره‌ها بر روی یکدیگر کشیده شده و باعث درد و گرفتگی کمر می‌شوند. احتمال بروز استئوآرتریت در خانم‌ها بیشتر بوده و این عارضه با گذشت زمان بدتر می‌شود.

اسکولیوز

اسکولیوز یکی از عارضه‌هایی است که باعث بدشکلی ستون فقرات می‌شود. شایع‌ترین نوع آن کودکان را در سن رشد و قبل از رسیدن به بلوغ درگیر می‌کند و باعث خمیدگی ستون فقرات به طرفین خواهد شد. در صورتی که کودک شما به این عارضه مبتلاست ممکن است شانه‌های او نامتقارن بوده و یا یکی از شانه‌ها بیش از دیگری بیرون زده باشد.

اسپوندیلوز آنکیلوزان

این نوع از آرتروز معمولاً باعث درد و گرفتگی کمر و لگن به خصوص به هنگام صبح خواهد شد. با گذشت زمان این عارضه تا بالای ستون فقرات انتشار یافته و دیگر مفاصل و ارگان‌ها را درگیر می‌کند. پس از آن مهره‌ها و استخوان‌های قفسه سینه به یکدیگر جوش خورده و باعث خمیدگی دائم کمر می‌شوند. شیوع این عارضه در آقایان جوان بیش از خانم‌ها بوده و ممکن است به صورت ژنتیکی ایجاد شود.

انتخاب یک متخصص ستون فقرات مناسب در اصفهان

به هنگام انتخاب متخصص ستون فقرات سؤالات مهمی وجود دارند:

زمینه‌ی تخصصی درمانگر امکان انجام مشاوره دیدگاه درمانگر نسبت به عمل جراحی زمینه‌ی تخصصی

افرادی که دچار درد مزمن کمر، گردن و پا شده و کیفیت زندگی آن‌ها کاهش پیدا می‌کند باید از یک متخصص ستون فقرات دارای بورد تخصصی کمک بگیرند که در زمینه‌ی درمان انواع عارضه‌ها تجربه‌ی لازم را داشته باشد. متخصصین ستون فقرات دانش لازم برای تشخیص دقیق عارضه‌های ستون فقرات و انتخاب روش درمانی مناسب را دارند.

مشاوره

متاسفانه امروزه بسیاری از پزشکان بیشتر بر روی اسکن MRI تمرکز داشته و به خود بیمار توجه نمی‌کنند. مهم است متخصصی را انتخاب کنید که به حرف‌های شما گوش داده و علائم شما را با دقت بررسی کند. اسکن MRI همیشه علت اصلی مشکل را به ما نشان نداده و متخصص ستون فقرات باید برای تشخیص دقیق به طور جامع با بیمار خود صحبت کند.

عمل جراحی

بسیاری از افراد به مشکلات کمر، گردن و پا مبتلا هستند که می‌توان بدون نیاز به عمل جراحی آن را درمان کرد. ازجمله روش‌های بدون جراحی می‌توان به دارو، فیزیوتراپی، تزریق آستروئید و تکنیک‌های مدیریت درد اشاره کرد. افراد باید به طور کامل در مورد گزینه‌های درمانی خود آگاه بوده و بدانند که عمل جراحی برای همه‌ی افراد مناسب نیست. جراحی همیشه آخرین گزینه‌ی درمانی بوده و تنها زمانی انجام می‌شود که توانایی بازگرداندن شما به زندگی عادی را داشته باشد.

روش‌های درمان بیماران توسط متخصصین ستون فقرات در اصفهان

عمل جراحی معمولاً به عنوان آخرین گزینه‌ی درمانی در نظر گرفته شده و زمانی انجام می‌شود که دیگر روش‌ها کارساز نبوده باشند. باید توجه داشته باشید که متخصص ستون فقرات از دیگر روش‌های درمانی به جای عمل جراحی و یا در کنار آن استفاده خواهد کرد. ازجمله این روش‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

فیزیوتراپی بیماران مبتلا به بدشکلی‌ها و آسیب‌هایی که نیازمند جراحی نیستند. استفاده از وسایل طبی به منظور اصلاح بدشکلی‌ها و آسیب‌ها. می‌توان از این وسایل بعد از عمل جراحی و یا به جای عمل جراحی استفاده کرد. مدیریت عارضه‌های مزمن که کمر و گردن را درگیر می‌کنند. برای مثال می‌توان به آرتروز اشاره کرد. رادیوجراحی ستون فقرات به منظور از بین بردن تومورها و ضایعات کد خبر 1591882

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: متخصص ستون فقرات ستون فقرات باعث درد عمل جراحی ی درمانی عارضه ها فتق دیسک مهره ها ی درمان روش ها بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۲۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریافت قند برای بدن امری حیاتی است

مصرف بیش از حد مواد قندی و اختصاص بخش عظیمی از رژیم غذایی روزانه به خوراکی‌هایی مانند قند، شکر، شیرینی و شکلات باعث می‌شود تا اضافه وزن، چاقی، دیابت و بسیاری دیگر از بیماری‌ها گریبانگیر افراد شود، بیماری‌هایی که هرکدام می‌تواند تبعات ناگواری داشته باشد و فرد را به سمت یک زندگی غیر عادی و یا مرگ زودرس سوق دهد. اما این تمام ماجرا نیست و می‌بینیم که افراد برای پیشگیری از بروز چنین بیماری‌هایی به صورت خود سر و یا با مشاوره گرفتن از بلاگرهای فضای مجازی و بدون مراجعه به پزشک متخصص، اقدام به حذف یکباره قند می‌کنند! در واقع از آن طرف بام می‌افتند و بدون اطلاع از وضعیت سوخت و ساز بدنشان، خود را در شرایطی قرار می‌دهند که می‌تواند زمینه‌ساز بروز بیماری‌های دیگری باشد.

خدیجه رحمانی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و متخصص علوم تغذیه در گفت‌وگو با پانا با اشاره به اینکه قند یا گلوگز مهم‌ترین منبع انرژی در دسترس برای تمامی سلول‌های بدن است، گفت: «مغز و گلبول‌های قرمز از قند برای دریافت انرژی استفاده می‌کنند و اصلا به همین دلیل است که مصرف آن به حد نیاز بسیار ضروری است.»

این استاد دانشگاه افزود: «براساس اعلام سازمان جهانی بهداشت، میزان قند دریافتی توسط هر شخص باید بین صفر تا ۱۵ درصد از کل کالری دریافتی در طول روز باشد. همچنین در کنار آن نیز باید افراد کربوهیدرات‌ها را در سبد غذایی خود قرار دهند تا بدن بتواند انرژی مورد نیاز خود را به تامین کند.»

این متخصص علوم تغذیه با بیان اینکه بحث افراط و تفریط در مصرف مواد غذایی وجود دارد،‌ بیان کرد: «دریافت قند برای بدن امری حیاتی است اما مصرف بیش از حد آن انواع و اقسام بیماری‌های مختلف را در پی دارد و حذف آن نیز باعث به وجود آمدن اختلال در ارگان‌های مختلف بدن می‌شود که اصلی‌ترین آن‌ها مغز است، همچنین افت قند خون شایع‌ترین اتفاقی است که پس از حذف آن رخ می‌دهد و عملکرد گلبول‌های قرمز نیز مختل خواهد شد.»

رحمانی با تاکید بر اینکه مصرف معمول قند مشکلی به وجود نخواهد آورد و حتی بیماران دیابتی نیز به منابع طبیعی قند نیاز دارند، اظهار کرد: «افرادی که نمی‌خواهند قند، شیرینی، شکلات و یا شکر مصرف کنند، می‌توانند روزانه ۳ عدد خرما، ۲ قاشق غذا خوری کشمش، ۲ قاشق غذاخوری توت خشک و سه قاشق عسل را جایگزین کنند تا قند بدن تامین شود.»

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پایان تاکید کرد: «در نتیجه حذف کامل قند از رژیم غذایی موضوعی غیر اصولی است و مبنای علمی ندارد و افرادی که بدون اطلاع از وضعیت متابولیکی خود این کار را انجام می‌دهند، باید منتظر بروز بیماری‌های مختلف باشند.»

منبع: پانا

دیگر خبرها

  • ماجرای بستن تسمه روی ستون پل میرداماد چه بود؟
  • جمع‌آوری واکسن آسترازنکا از بازار/ عارضه لخته خون ثابت شد
  • جمع‌آوری واکسن معروف از بازار/ عارضه لخته خون ثابت شد
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • خوابیدن روی زمین برای کمردرد خوب است یا بد؟
  • ستون رشد نقدینگی ریخت
  • کارگران ستون فقرات تولید هستند
  • ناهنجاری گوژپشتی چگونه مشخص و درمان می‌شود؟
  • ناهنجاری گوژپشتی چگونه تشخیص و درمان می‌شود؟
  • دریافت قند برای بدن امری حیاتی است