Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-09@06:45:10 GMT

درمان دیسک کمر با بهترین دکتر مغز و اعصاب

تاریخ انتشار: ۱۱ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۵۱۶۰۴

درمان دیسک کمر با بهترین دکتر مغز و اعصاب

به گزارش افکارنیوز،

جراحی دیسک کمر یکی از حساس ترین و پیچیده ترین انواع جراحی است که باید حتما به وسیله بهترین دکتر مغز و اعصاب به انجام برسد. درمان دیسک کمر باید با توجه به وضعیت فتق دیسک، صورت گرفته و لازم است که حتما پیش از آن از روش های تشخیصی قطعی کمک گرفته شود.

فتق دیسک یا پارگی دیسک، علائم مختلفی چون کمر درد و دردهای شدید پا دارد و بیمارانی با این علائم، باید در کمترین زمان به پزشک و جراح متخصص مغز و اعصاب مراجعه داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر یک از 33 مهره ستون فقرات که 7 مهره نخست آن ها در بخش گردن قرار گرفته و 12 مهره ناحیه قفسه سینه و همین طور 5 مهره بخش تحتانی کمر، 5 مهره زیر کمر و 4 مهره کوکسیکس، در گروه فتق دیسک قرار گرفته و مشکلات مربوط به هر یک توسط پزشک و متخصص مغز و اعصاب پیگیری می شود.

عوامل مختلفی چون افزایش سن، مشکلات فیزیکی، کار سنگین و غیره، می تواند به بروز فتق دیسک منجر شده و نیاز به جراحی و درمان دیسک کمر را فراهم نماید. با توجه به حساسیت بالای این روش جراحی، لازم است که حتما به یک پزشک  متخصص و جراح مغز و اعصاب متبحر در تهران مراجعه و از مهارت و علم جراحی بالای وی اطمینان یابید.

علائم دیسک کمر

با شناخت علائم دیسک کمر، می توانید نسبت به لزوم درمان دیسک کمر به موقع آگاهی پیدا کرده و از پیشرفت بیشتر بیماری و عوارض آن، جلوگیری نمایید.

از جمله علائم دیسک کمر می توان به موارد زیر اشاره کرد که بسته به پیشرفت عارضه، پررنگ تر و شدیدتر خواهند بود.

ضعف عضله: با بروز آسیب های این ناحیه، بیمار دچار ضعف عضلات شده و این موجب می گردد تا حتی در قدم برداشتن و راه رفتن معمولی خود، دچار مشکل شود. چنین چیزی زمانی که شخص بار متوسط تا سنگینی بر دست داشته باشد، به مراتب پررنگ تر خواهد بود.

 بی حسی

بی حسی و سوزن سوزن شدن بدن، یکی از اصلی ترین علائم بیماری های دیسک کمر است که باید حتما پیگیری شده و با مراجعه به موقع به بهترین متخصص مغز و اعصاب، تشخیص و درمان های لازم، صورت بگیرد. در نظر داشته باشید که با بی توجهی به این علائم، بیماری پیشرفت پیدا کرده و در صورتی که شانس درمان بدون جراحی وجود داشته باشد، با پیشرفت بیماری این شانس را از دست خواهید داد. در صورت وجود دیسک گردن علاِئم سوزن سوزن شدن در دست ها احساس می گردد

درد در شانه و بازو

دردهای ناحیه شانه و بازو، نشانه دیسک گردن بوده و این می تواند با احساس تیر کشیدن در همین ناحیه نیز همراه باشد. دیسک گردن به ویژه، زمانی که چیزی از زمین بلند کرده یا وزن نسبتا سنگینی را حمل می کنید، به مراتب بیشتر خواهد شد. این افراد باید از خم کردن طولانی مدت گردن خود، خودداری کرده و در کمترین زمان به پزشک متخصص مراجعه داشته باشند. اسپاسم عضلات گردن با پیشرفت دیسک گردن افزایش یافته و رفته رفته کیفیت زندگی فرد را تحت تاثیر منفی خود قرار خواهد داد.

نکته: لازم به توضیح است که با بالا رفتن وزن افراد، احتمال بروز دیسک های گردن و کمر افزایش می یابد. همین طور افرادی که از شغل های سخت و سنگین برخوردار بوده وبار های سنگین حمل می کنند، معمولا پس از چندین سال فعالیت با چنین عارضه هایی مواجه خواهند شد.

به طور کلی برخی از افراد نیز به صورت ژنتیکی، ریسک بالاتری از ابتلا به دیسک های گردن و کمر را با خود همراه دارند و احتمالا با مراجعه به پزشک متخصص، امکان پیشگیری و یا حداقل کم کردن علائم و عوارض وجود خواهد داشت.

سخن پایانی

دکتر مهرداد بختوری، متخصص جراحی مغز و اعصاب در تهران، بورد تخصصی در زمینه دیسک کمر و گردن و به طور کلی بیماری های مغز و اعصاب و ستون فقرات را دارند. برای تعیین وقت مراجعه حضوری و ویزیت پزشک، با شماره 02126742011 تماس حاصل نمایید.

دکتر مهرداد حسین زاده بختوری متولد تهران، در دبیرستان خوارزمی تهران درس خوانده اند، دوره دانشگاهی خود را در دانشگاه علوم پزشکی ایران و دوره تخصصی جراحی مغز و اعصاب خود را در بیمارستان لقمان حکیم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گذرانده اند و به عنوان متخصص جراحی مغز و اعصاب در بیمارستان دی، عرفان نیایش و بیمارستان فجر حضور دارند.

 

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: جراحی دیسک کمر درمان دیسک کمر مغز و اعصاب دیسک گردن فتق دیسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۵۱۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردن عامل بروز ۲۰ درصد از سردردها

به گزارش خبرنگار مهر، احسان قاسمی ظهر چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه در ارتباط با طرح تحقیقاتی «بررسی تأثیر آموزش نوروفیزیولوژی درد در درمان سردرد با منشأ گردنی» اظهار کرد: سردردهای سرویکوژنیک (سردردهای گردنی) یکی از انواع سردردها هستند معمولاً علائمی مشابه با سردردهای میگرنی دارند ازاین‌رو، تمایز این نوع سردردها از سردرد میگرنی تا حدی دشوار است. تفاوت بنیادی این دو سردرد این است که نوع میگرنی ریشه در مغز دارد درحالی‌که سردردهای سرویکوژنیک منشأ آن ستون فقرات گردن است.

یک محقق و پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه میزان شیوع سردرد با منشأ گردنی درزنان بیشتر بود، ادامه داد: به دنبال شیوع کرونا و افزایش استفاده از مبایل و تبلت در اکثر طبقات اجتماعی شاهد روند رو به افزایش سردردها با منشأ دردهای اسکلتی عضلانی در گردن شدیم.

وی با بیان اینکه این بیماران بخاطر سردردهای شدید گاهاً دچار افسردگی می‌شوند به طوری که آرزوی مرگ می‌کنند که تلاش شد در این روش تحقیقی علاوه بر داروها از نظر روانی نیز گفتگو درمانی شدند که باعث تسریع در بهبود درد آنها شد.

کد خبر 6100660

دیگر خبرها

  • سندرومی که باعث ناباروری مردان می‌شود
  • بهترین روش برای درمان آرتروز زانو
  • گردن عامل بروز ۲۰ درصد از سردردها
  • بهترین راه تشخیص کبد چرب | راه‌های پیشگیری از ابتلا به کبد چرب را بشناسید
  • درد زیر بغل نشانه چیست؟
  • سنگ کیسه صفرا: علل، علائم، درمان و افراد در معرض خطر
  • ناهنجاری گوژپشتی چگونه مشخص و درمان می‌شود؟
  • توصیه‌هایی برای مقابله با بیماری آسم
  • ناهنجاری گوژپشتی چگونه تشخیص و درمان می‌شود؟
  • آشنایی با روش‌های درمان زخم بستر در منزل